Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Освітні серіали платформи Дія.Цифорова освіта з питань психологічної допомоги і підтримки

Date: 20 грудня 2022 о 12:06, Refreshed 20 грудня 2022 о 12:28
121 view

Освітній серіал "Психологічна підтримка себе та близьких для цивільних" https://osvita.diia.gov.ua/courses/psihologicna-pidtrimka-sebe-ta-blizkih-dla-civilnih Курс Міністерства цифрової трансформації України створено спільно з програмою за підтримки проєктів ПРООН в Україні «Права людини для України», який впроваджується та фінансується Міністерством закордонних справ Данії, та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується за фінансової підтримки Швеції.
Психологічний стан та здоров’я під час військових дій є вкрай важливим. Велика кількість людей переживають виснаження, спустошення, втому, відчувають тривогу й напругу. У курсі психологи сформулювали корисні поради, які допоможуть кожному опанувати себе в критичних умовах. Ви дізнаєтеся, як допомогти близьким та рідним підтримувати здоровий психічний стан в умовах війни.

Освітній серіал "Робота з емоційним вигоранням" https://osvita.diia.gov.ua/courses/robota-z-emocijnim-vigorannam Курс Міністерства цифрової трансформації України створено в рамках ініціативи першої леді України з розробки Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, спільно з програмою за підтримки проєктів ПРООН в Україні «Права людини для України», який впроваджується та фінансується Міністерством закордонних справ Данії, та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується за фінансової підтримки Швеції.
Наш психологічний стан зараз дуже нестабільний через повномасштабну війну. Ситуація в країні викликає безліч переживань, тривог та стресу. З початком війни багато громадян, крім своєї основної роботи, взяли на себе додатковий обов'язок волонтера. Більшості людей важко впоратися з емоціями, вони відчувають втому та подальше вигорання, яке виникає внаслідок негативного впливу великої кількості різноманітних факторів. Психологи від перших днів війни надають поради та рекомендації для підтримки психічного здоров’я дітей і дорослих. Допомагають впоратися з горем від втрат. Цей серіал — наступний у циклі турботи про себе для спільної оборони країни. 

Освітній серіал "Оперативна допомога при ПТСР" https://osvita.diia.gov.ua/courses/operativna-dopomoga-pri-ptsr Курс Міністерства цифрової трансформації України створено в рамках ініціативи першої леді України з розробки Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, спільно з програмою за підтримки проєктів ПРООН в Україні «Права людини для України», який впроваджується та фінансується Міністерством закордонних справ Данії, та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується за фінансової підтримки Швеції.
Війна в Україні знищила відчуття безпеки та призвела до стресу, психологічні наслідки якого можуть бути негативним для здорового майбутнього і дорослих, і дітей. Пережитий травматичний досвід може стати причиною розвитку посттравматичного стресового розладу (ПТСР). Кожна людина, яку торкнулися воєнні дії, має свої переживання та реакції, що є абсолютно нормальними у відповідь на ненормальну ситуацію. Завдяки підтримці рідних та психологів людина може повернутися до норми після травматичного досвіду. Детальнішу інформацію про техніки, які допоможуть зняти перші симптоми, ви дізнаєтеся в освітньому серіалі.

Comments:
Only authorized users can leave comments.